panaitolikos Ασημένιος χορηγός 2017 - 2018
«Επίσημες Υπηρεσίες Μετάφρασης
και Διερμηνείας για την
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Πιστοποίηση Αγγλικών και Πληροφορικής για ενήλικες

Ξένες γλώσσες-  Έναρξη τμημάτων στις 29 Ιανουαρίου 2018.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Σαλμάς Ιωάννης ανακοινώνει την έναρξη καινούριων τμημάτων Αγγλικών, σχεδιασμένα για ενήλικες,  για τις εξετάσεις Μαΐου - Ιουνίου 2018, ενόψει των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο και ΔΕΚΟ.

Απευθύνονται σε υποψηφίους οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, Δημοσίους Υπαλλήλους για επιπλέον μοριοδότηση, ανέργους και  ευπαθείς ομάδες για εμπλουτισμό του βιογραφικού τους, με ειδικά πακέτα τιμών για κάθε κοινωνική ομάδα ξεχωριστά.

Τα μαθήματα Αγγλικών είναι σχεδιασμένα για την συμμετοχή στις εξετάσεις επιπέδου Lower (B2),  Advanced (C1) και Proficiency (C2) σε διάφορους φορείς όπως TOEIC κλπ. αναγνωρισμένοι από το ΑΣΕΠ. Το ωράριο των μαθημάτων είναι ευέλικτο με πρωινά, απογευματινά, βραδινά μαθήματα για να καλύπτει τις ανάγκες των υποψηφίων ως προς τη διαχείριση του χρόνου τους.

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο πιστοποιητικού. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων μετά από 10 ημέρες από της ημερομηνία εξέτασης.

Η μεγάλη εμπειρία μας διασφαλίζει το ποσοστό επιτυχίας να ανέρχεται πάνω από 90% στο λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες γλώσσες όπως ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ όπου δημιουργούνται τμήματα όλο τον χρόνο.

Υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για την δημιουργία τμημάτων ενηλίκων  που είτε σχεδιάζουν να δουλέψουν στο εξωτερικό, είτε να δουλέψουν στην τουριστική βιομηχανία, που είναι σε ραγδαία άνοδο στη χώρα μας, ώστε να αποκτήσουν ειδική πιστοποίηση για υπηρεσίες τουρισμού (languages for tourism)  για τις γλώσσες Αγγλικά , Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα από τον διεθνή οργανισμό NOCN. Οι εξετάσεις γίνονται στον χώρο που γίνονται και οι εξετάσεις για την πιστοποίηση στην πληροφορική.

Επίσημες μεταφράσεις

Το κέντρο αναλαμβάνει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις από και προς όλες τις γλώσσες σε ελάχιστο χρόνο. Άμεσα, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές ,με εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα και σεβασμό, θα κάνει για εσάς, εγγυημένα, την καλύτερη δουλειά σε θέματα διερμηνείας και μετάφρασης, όσο μεγάλες κι αν είναι οι απαιτήσεις ή οι ανάγκες σας, ιδιωτικές ή εταιρικές με πλήρη εχεμύθεια. Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι  η ΠΑΕ Παναιτωλικός χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας την τελευταία πενταετία με απόλυτη ικανοποίηση.

Πληροφορική

Τμήματα πληροφορικής δημιουργούνται κάθε εβδομάδα, για όλα τα επίπεδα, και κυρίως για όλες τις ενότητες που ζητούνται στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, όπως word, excel και internet. Υπάρχουν τμήματα πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά και βραδινά. Οι εξετάσεις γίνονται στο χώρο του κέντρου ( Sigma Πληροφορική), δύο φορές την εβδομάδα και  τα αποτελέσματα βγαίνουν αυτόματα από τον υπολογιστή στο τέλος της εξέτασης. Τα πιστοποιητικά εκδίδονται την επόμενη μέρα από τις εξετάσεις, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα από τους φορείς ECDL, Vellum, Global Cert. Τιμές πολύ προσιτές.

online registration

e-learning-banner

logo voucher

Άριστον Τεστ

ariston-test

e-gnosis

e-gnosis

Test of Interactive English

tie
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Μεταφράσειςbadge

docs
Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση και επικύρωση πτυχίων, πιστοποιητικών, εγγράφων, κειμένων και εργασιών από και προς όλες τις γλώσσες.
ISO

Mini Gallery

gallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallery

 

 

prosfores

Επικοινωνία

address
Γρίβα & Χαβέλα 9
Αγ. Βαρβάρας 31 & Δελφών
telephone 26410 58385, 44264, 58218
fax 26411 00370
email
fb-logo Facebook