panaitolikos Ασημένιος χορηγός 2017 - 2018
«Επίσημες Υπηρεσίες Μετάφρασης
και Διερμηνείας για την
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Οι Εγγραφές άρχισαν

Οι ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΑΛΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πάντα δίπλα στον μαθητή και την οικογένεια παρέχουν άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα, να καλύπτουν το φάσμα των ηλικιών, από μαθητές β’ δημοτικού μέχρι ενήλικες, κάθε εκπαιδευτικού και επαγγελματικού επιπέδου. Πάντα με αποτελέσματα και προσιτές τιμές για όλους.

Εγγραφές καθημερινά για  Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά πρωί 10-2 και απόγευμα 5-9 στα φροντιστήρια μας στις διευθύνσεις:
Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών (περιοχή Γηροκομείου)
Τηλέφωνο 26410-58218
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γρίβα και Χαβέλα 9
Τηλ.: 26410-44264/58385 Κιν.: 6944433043

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Η Sigma Πληροφορική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα για δωρεάν μαθήματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ για τις 3 βασικές ενότητες που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet).

Η κανονική τιμή διδάκτρων και εξέταστρων για τις ενότητες αυτές θα ήταν 600€. Με το πρόγραμμα αυτό ο καταρτιζόμενος θα πληρώσει μόνο 40€ για κάθε ενότητα και 70€ για την έκδοση της κάρτας του, σύνολο 190€.

Είναι μια μοναδική προσφορά για 10.000 άτομα πανελληνίως, από τα οποία 200 από το νομό μας. Το σύνολο των χρημάτων που θα επωφεληθούν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι 410€.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Επιπλέον στο πρόγραμμα παροχές-έκπληξη με την έναρξη των μαθημάτων.

Τηλέφωνα: 6944433043
2641044264
2641058385
2641058218

Αγγλικά για ανέργους

Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, στην    Αγγλική Γλώσσα και σύντομα και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα με την εφαρμογή σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθοδολογιών βασισμένων στην μικτή κατάρτιση (Blended Learning).

Οι ωφελούμενοι άνεργοι, μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, Δημόσιοι Υπάλληλοι, φοιτητές/σπουδαστές και αγρότες, έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ επίπεδα Β1, B2, C1, C2, καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα και το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού (Βιβλίο και CD-ROM) το οποίο ανέρχεται στα 250€.

Αποκλειστική συνεργασία για το Αγρίνιο μόνο με το
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Τηλ. 26410 58218 & 26410 58385
Υπεύθυνος Σαλμάς Ιωάννης

Προγράμματα εκπαίδευσης για επιχειρίσεις τροφίμων

Προγράμματα εκπαίδευσης για το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων ΕΦΕΤ

Η Sigma Πληροφορική πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα εκπαίδευσης ΕΦΕΤ για το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων. Τα προγράμματα θα είναι συνολικής διάρκειας 10 ωρών και θα υλοποιηθούν σε δύο ημέρες. Tο κόστος συμμετοχής είναι 90€ (συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των εξετάσεων 30€).
Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν. Οι εξετάσεις θα γίνονται σε σημεία και χρόνο που καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ και τα οποία γνωστοποιούνται στο φορέα υλοποίησης εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση ολοκλήρωσης του προγράμματος μέσω του ιστοτόπου του ΕΦΕΤ.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Ειδικότερα τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν μαζί μας
Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών (περιοχή Γηροκομείου)
Τηλέφωνο 26410-58218
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γρίβα και Χαβέλα 9
Τηλ.: 26410-44264/58385 Κιν.: 6944433043

Γίνε Τεχνικός Ασφαλείας

ΓΙΝΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

H SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους,να διαθέτει υπέυθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας/τεχνικού ασφάλειας.
Ο τεχνικός ασφάλειας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων και σε γενικές γραμμές η αποστολή του είναι:
α) να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, να αναφέρει στον εργοδότη οποιαδήποτε παράλειψη των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, να προτείνει μέτρα αντιμετώπισής της και να επιβλέπει την εφαρμογή τους.
β) να μεριμνά ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας και να τους καθοδηγεί για την αποτροπή του επαγγελματικού κινδύνου που συνεπάγεται η εργασία τους.
Επίσης ο εργοδότης έχει υποχρέωση να έχει μία γραπτή εκτίμηση των κινδύνων στην επιχείρησή του την οποία συντάσσει ο τεχνικός ασφάλειας. Στη γραπτή εκτίμηση κινδύνου γίνεται μία συστηματική εξέταση όλων των πλευρών κάθε διεξαγόμενης εργασίας και καταγράφονται:

  • Τι θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές και βλάβες
  • Κατά πόσο θα μπορούσαν να εξαλειφθούν οι πηγές κινδύνου, και εάν όχι
  • Τι μέτρα πρόληψης και προστασίας εφαρμόζονται ή πρέπει να εφαρμοστούν.

Για τον καθορισμό των προσόντων του τεχνικού ασφάλειας και για τον υπολογισμό του χρόνου απασχόλησής του οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες Α (υψηλής επικινδυνότητας), Β (μεσαίας επικινδυνότητας), Γ (χαμηλής επικινδυνότητας).
Ο χρόνος απασχόλησης του τεχνικού ασφάλειας εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και την επικινδυνότητα της επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 € για τα προγράμματα Γ΄ κατηγορίας και 130 € για τα προγράμματα Β΄ κατηγορίας. Επίσης μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης του προγράμματος, παρέχεται άμεσα και προσωρινός αριθμός πρωτοκόλλου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δηλωθεί οποιαδήποτε μεταβολή αφορά το προσωπικό της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας είτε να επικοινωνήσετε στις εξής διευθύνσεις:
Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών (περιοχή Γηροκομείου)
Τηλέφωνο 26410-58218
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γρίβα και Χαβέλα 9
Τηλ.: 26410-44264/58385 Κιν.: 6944433043

e-learning-banner

logo voucher

Άριστον Τεστ

ariston-test

e-gnosis

e-gnosis

Test of Interactive English

tie
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Μεταφράσειςbadge

docs
Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση και επικύρωση πτυχίων, πιστοποιητικών, εγγράφων, κειμένων και εργασιών από και προς όλες τις γλώσσες.
ISO

Mini Gallery

gallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallery

 

 

prosfores

Επικοινωνία

address
Γρίβα & Χαβέλα 9
Αγ. Βαρβάρας 31 & Δελφών
telephone 26410 58385, 44264, 58218
fax 26411 00370
email
fb-logo Facebook