panaitolikos Ασημένιος χορηγός 2017 - 2018
«Επίσημες Υπηρεσίες Μετάφρασης
και Διερμηνείας για την
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Γίνε Τεχνικός Ασφαλείας

ΓΙΝΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

H SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους,να διαθέτει υπέυθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας/τεχνικού ασφάλειας.
Ο τεχνικός ασφάλειας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων και σε γενικές γραμμές η αποστολή του είναι:
α) να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, να αναφέρει στον εργοδότη οποιαδήποτε παράλειψη των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, να προτείνει μέτρα αντιμετώπισής της και να επιβλέπει την εφαρμογή τους.
β) να μεριμνά ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας και να τους καθοδηγεί για την αποτροπή του επαγγελματικού κινδύνου που συνεπάγεται η εργασία τους.
Επίσης ο εργοδότης έχει υποχρέωση να έχει μία γραπτή εκτίμηση των κινδύνων στην επιχείρησή του την οποία συντάσσει ο τεχνικός ασφάλειας. Στη γραπτή εκτίμηση κινδύνου γίνεται μία συστηματική εξέταση όλων των πλευρών κάθε διεξαγόμενης εργασίας και καταγράφονται:

  • Τι θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές και βλάβες
  • Κατά πόσο θα μπορούσαν να εξαλειφθούν οι πηγές κινδύνου, και εάν όχι
  • Τι μέτρα πρόληψης και προστασίας εφαρμόζονται ή πρέπει να εφαρμοστούν.

Για τον καθορισμό των προσόντων του τεχνικού ασφάλειας και για τον υπολογισμό του χρόνου απασχόλησής του οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες Α (υψηλής επικινδυνότητας), Β (μεσαίας επικινδυνότητας), Γ (χαμηλής επικινδυνότητας).
Ο χρόνος απασχόλησης του τεχνικού ασφάλειας εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και την επικινδυνότητα της επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 € για τα προγράμματα Γ΄ κατηγορίας και 130 € για τα προγράμματα Β΄ κατηγορίας. Επίσης μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης του προγράμματος, παρέχεται άμεσα και προσωρινός αριθμός πρωτοκόλλου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δηλωθεί οποιαδήποτε μεταβολή αφορά το προσωπικό της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας είτε να επικοινωνήσετε στις εξής διευθύνσεις:
Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών (περιοχή Γηροκομείου)
Τηλέφωνο 26410-58218
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γρίβα και Χαβέλα 9
Τηλ.: 26410-44264/58385 Κιν.: 6944433043

Επιτυχόντες Security 2ης περιόδου 2014

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου για το 2014 των εξετάσεων για προσωπικό ασφαλείας (Security).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους επιτυχόντες, καθώς επίσης την αίτηση χορήγησης βεβαίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας Security από την αστυνομία.

Περισσότερα...

Επάρκεια διδασκαλίας

Ύστερα από σχετική απόφαση του Συμβουλίου Θεμάτων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (ΣΘΙΕ), δόθηκε επάρκεια διδασκαλίας σε κάτοχο πιστοποιητικού επιπέδου C2 του Test in Interactive English (TIE).

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου C2 του ΤΙΕ έχουν πλέον τη δυνατότητα απόκτησης επάρκειας διδασκαλίας. Έτσι το ΤΙΕ εκτός του ότι είναι το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας, είναι και το μοναδικό κρατικό πιστοποιητικό αγγλόφωνης χώρας, που δίνει τη δυνατότητα επάρκειας διδασκαλίας.
http://www.tieexams.gr/

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας security από την Αστυνομία

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας Security από την Αστυνομία.

  • Βεβαίωση Επάρκειας
  • Ιατρικό πιστοποιητικό από ψυχίατρο του δημοσίου (με το βιβλιάριο υγείας)
  • 4 φωτογραφίες έγχρωμες τύπου ταυτότητας
  • Παράβολο 30€ από την εφορία
  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Χαρτόσημο 6€ (από την αστυνομία)

Επιτυχόντες Security 1ης περιόδου 2014

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 1ης περιόδου για το 2014 των εξετάσεων για προσωπικό ασφαλείας (Security).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους επιτυχόντες, καθώς επίσης την αίτηση χορήγησης βεβαίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας Security από την αστυνομία.

Περισσότερα...

e-learning-banner

logo voucher

Άριστον Τεστ

ariston-test

e-gnosis

e-gnosis

Test of Interactive English

tie
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Μεταφράσειςbadge

docs
Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση και επικύρωση πτυχίων, πιστοποιητικών, εγγράφων, κειμένων και εργασιών από και προς όλες τις γλώσσες.
ISO

Mini Gallery

gallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallerygallery

 

 

prosfores

Επικοινωνία

address
Γρίβα & Χαβέλα 9
Αγ. Βαρβάρας 31 & Δελφών
telephone 26410 58385, 44264, 58218
fax 26411 00370
email
fb-logo Facebook