26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» για Απευθείας Συμμετοχή στις Εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

16.Αυγ.18

Το ΚΔΒΜ SALMAS EDU TRAININIG σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ υλοποιεί το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ», ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ». Έχει στόχο την ουσιαστική προετοιμασία υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερομένους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την επάρκεια εκπαιδευτών ενηλίκων, αλλά δε διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες (βάσει του άρθρου 67 του Ν. 4386/2016). Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται απευθείας στη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.
Το πρόγραμμα διαπραγματεύεται σε βάθος τα θέματα θεωρητικής αξιολόγησης του ΕΟΠΠΕΠ, σύμφωνα με την τράπεζα θεμάτων προηγούμενων αξιολογήσεων και πραγματοποιείται στοχευμένη ανάλυση στο πεδίο της μικροδιδασκαλίας, καλύπτοντας τις απαιτήσεις και για την πρακτική αξιολόγηση του ΕΟΠΠΕΠ.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4342/2015, (ΦΕΚ 143/Α’/9-11-2015) κανένας πλέον εκπαιδευτής ενηλίκων, ο οποίος δεν είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ, δεν θα μπορεί να διδάσκει σε προγράμματα συμπληρωματικής εκπαίδευσης, σε σεμινάρια, σε επιμορφώσεις που οργανώνονται από φορείς Δια Βίου Μάθησης (Πανεπιστήμια, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης), που χρηματοδοτούνται (τα προγράμματα), από το νέο ΕΣΠΑ και τους Ευρωπαϊκούς Πόρους.
Η διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων, είναι σύμφωνη με το περιεχόμενο του εκάστοτε ισχύοντος πιστοποιημένου Επαγγελματικού Περιγράμματος Εκπαιδευτή Ενηλίκων και σε αντιστοιχία με το Πλαίσιο Προγράμματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία πιστοποίησης, μετά από υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών από τους υποψηφίους (portfolio ΕΟΠΠΕΠ), εφόσον κριθούν έτοιμοι και ικανοί, περιλαμβάνει γραπτή εξεταστική δοκιμασία και παρουσίαση μικροδιδασκαλίας.

Παροχές Προγράμματος

 • Βεβαίωση Παρακολούθησης.
 • Εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Υλοποίηση, Σχεδιασμός και Παρουσίαση Μικροδιδασκαλιών.
 • Δυνατότητα ένταξης στο μητρώο εισηγητών του ΛΑΕΚ
 • Μονάδες ECVET.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • Ενότητα 1: ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
 • Ενότητα 2: ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
 • Ενότητα 3: ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 • Ενότητα 4: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
 • Ενότητα 5: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 • Ενότητα 6: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 • Ενότητα 7: ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ – ΦΥΛΟ – ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ
 • Ενότητα 8: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
 • Ενότητα 9: ΑΥΤΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
 • Ενότητα 10: ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
 • Ενότητα 11: ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 • Ενότητα 12: ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

Το ΚΔΒΜ SALMAS EDU TRAINING παρουσιάζει μια καινοτόμα προσέγγιση για την εκπαίδευση υποψηφίων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στην μη Τυπική Εκπαίδευση. Αυτή η προσέγγιση βασίζεται στη χρήση επιλεγμένων θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ, προσφέροντας συγκεκριμένες απαντήσεις που καλύπτουν πάνω από το 90% των ερωτήσεών της.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην προετοιμασία σας για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, σας προσφέρουμε ένα σύνολο από  ασκήσεις τύπου σωστό/λάθος  και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής από την τράπεζα θεμάτων, εξοικειώνοντάς σας με το είδος των ερωτήσεων που θα συναντήσετε στις εξετάσεις.

Το υλικό έχει επιμεληθεί και σχεδιαστεί από την έμπειρη ομάδα μας με σκοπό να σας εξασφαλίσει την επιτυχία!

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μπορεί να φαίνεται δύσκολη. Το SALMAS EDU TRAINING σας προσφέρει την ιδανική λύση!

Η Συμμετοχή στις Εξετάσεις Θεωρητικού Μέρους γίνεται πιο Εύκολη Υπόθεση!

Συγκεκριμένα η Πρωτοποριακή αυτή μέθοδος προσφέρει τις εξής λύσεις:

  1. Βήμα προς βήμα κατανόηση: Διασπάμε την ύλη σε εύκολα διαχειρίσιμα κομμάτια, εξηγώντας κάθε έννοια με απλό και κατανοητό τρόπο.
  2. Ασκήσεις με βάση την Τράπεζα Θεμάτων: Χρησιμοποιούμε ασκήσεις τύπου "Σωστό/Λάθος" και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση από την Τράπεζα Θεμάτων, εξοικειώνοντάς σας πλήρως με το είδος των ερωτήσεων που θα συναντήσετε στις εξετάσεις.
  3. Προσαρμοστικότητα: Η μέθοδός μας προσαρμόζεται σε κάθε μαθησιακό στυλ και εμπειρία.
  4. Ελαχιστοποίηση του Άγχους: Η εξοικείωση με τις εξετάσεις και η σφαιρική κατανόηση της ύλης μειώνουν το άγχος και σας επιτρέπουν να εστιάσετε στην απόδοσή σας.

Αντιμετωπίστε τον Τεράστιο Όγκο Ύλης με Αποτελεσματικότητα!

Γιατί να Επιλέξετε την Καινοτόμο Μέθοδο Προετοιμασίας μας:

Αποτελεσματική: Βασίζεται σε δοκιμασμένες τεχνικές και έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Εξατομικευμένη: Προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και το δικό σας ρυθμό μάθησης.

Διαδραστική: Σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε ενεργά και να λύνετε προβλήματα.

Υποστηρικτική: Σας παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη από έμπειρους εκπαιδευτές.

Μεθοδολογία Υλοποίησης:

Εξ Αποστάσεως Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση.

Διδακτικές Ενότητες: Επιλεγμένες ασκήσεις και ερωτήσεις από την Τράπεζα Θεμάτων που καλύπτουν τις εννέα θεματικές ομάδες.

Μην χάνετε χρόνο! Εξασφαλίστε την επιτυχία σας! Εγγραφείτε σήμερα και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε μια επιτυχημένη καριέρα ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων!

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(4 ψήφοι)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top