26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Κέντρο Πληροφορικής
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Προγράμματα Κατάρτισης
Υπηρεσίες Συμβουλευτικής &
Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Μοριοδοτούμενα Προγράμματα
Male Hero
Female Hero
Μοριοδοτούμενα Προγράμματα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών
Μοριοδοτούμενα Προγράμματα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών
Καλωσορίσατε στο SALMAS EDU TRAINING
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός μας, με σταθερή παρουσία από το 1992 στο Αγρίνιο, αποτελεί σύμβολο αξιοπιστίας στον χώρο και μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση στη Δια Βίου Μάθηση. Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, παρέχουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ατόμου και ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σεμινάρια - Voucher - Πιστοποιήσεις - Προγράμματα Κατάρτισης
Είμαστε στη διάθεσή σας για ενημέρωση σχετικά με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, για έναρξη νέων τμημάτων και διαδικασίες για συμμετοχή σε επιδοτούμενα σεμινάρια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Τα νέα μας

Νέα προγράμματα - Αποτελέσματα Εξετάσεων - Επιτυχόντες

Είπαν για εμάς!

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING είναι εγκεκριμένος ιδιωτικός φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Η συστηματική καθοδήγηση και ενημέρωση που παρέχεται από τον εκπαιδευτικό μας φορέα σε όλη την Ελλάδα, συνδυάζει τη χρήση σύγχρονων ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού, καθώς και συνεδρίες με εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Χρήσιμα

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
i-Nucleus
ενημέρωση γονέων
e-Learning
εξ αποστέσεως μαθήματα
Σύνδεσμοι
χρήσιμες παραπομπές

Μεταφράσεις - Διερμηνείες

Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση και επικύρωση πτυχίων, πιστοποιητικών, εγγράφων, κειμένων και εργασιών από και προς όλες τις γλώσσες. Επίσης κάνουμε μεταφράσεις σε μενού χώρων εστίασης. Η SALMAS EDU TRAINING είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας.
Top